JUVIa pienellä tai suurella budjetillaMe JUVIssa liputamme puhtaan luonnon puolesta ja siis kertakäyttökulttuuria vastaan. Teemme työtä sen puolesta, että meillä suomalaisilla, varallisuudesta riippumatta, olisi mahdollisuus hankkia kotiimme kauniita ja kestäviä huonekaluja,

- joiden alkuperän ja ekologisuuden tunnemme
- jotka kestävät muutosta muuttoon ja kodista kotiin
- jotka ovat helposti yhdistettävissä kodin aikaisempien huonekalujen kanssa
- jotka voi helposti uudistaa mieleisekseen elämäntilanteen muuttuessa ja
- jollaisen voi hankkia myös pienellä budjetilla


JUVIssa toimimme luontoystävällisesti ja siksi käytämme kaiken puun; emme haaskaa sitä. Näin asiakas saa JUVI-huonekalun edullisesti. Hinnoittelemme puuvalmiit huonekalumme kappalekohtaisesti puun laadun mukaan; oksaisempi ja värivaihtelevampi kappale on edullisempi ja vähäoksainen ja tasavärisempi kappale taas arvokkaampi.

Tehtaanmyymälässämme Vantaalla on samaa tuotetta monilla eri hinnoilla. Jos haluat pintakäsitellä huonekalusi läpikuultavaksi, kannattaa valita vähäoksainen ja arvokkaampi kappale. Kun taas väriajatuksena on peittävä sävy, voidaan valita edullisempi oksainen yksilö.

Toisin sanottuna JUVIsta löytyy täyspuuhuonekaluja sekä panostajalle että säästäjälle!

Seuraavassa katsotaan miten eri hintaiseksi tervaleppäinen Sivupöytä (110x35 cm) muodostuu, kun ollaan liikkeellä pienellä budjetilla ja suuremmalla budjetilla.


PIENELLÄ BUDJETILLA:

Oksainen yksilö edullisemmin!
Pienen budjetin JUVI-shoppailija haluaa sivupöydän, 110x35 cm välitasolla. Hän valitsee oksaisen yksilön, koska aikoo vahata sen täysin peittäväksi. JUVI-shoppailija on valistunut ja tietää ettei oksaisuudella ole mitää väliä, koska tervaleppä on lehtipuu eli oksankohtiin ei tarvitse pelätä läpilyöntejä (ei pihkaa). Taka-ajatuksena on myös tietenkin edullisempi hinta, JUVIssa kun tuotteet hinnoitellaan oksalaadun mukaan.JUVI-shoppailija on kätevä käsistään ja haluaa myös säästää rahaa, siksi hän päättää pintakäsitellä pöydän itse. Väriksi hän valitsee Osmo Colorin puuvahan, sävy: Luonnonvalkoinen.
Lisäksi shoppailija tarvitsee vaahtomuovisiveltimen, hiomatyynyn ja vetimet. Ja kuinka ollakkaan, antiikkihopean väriset Empire-vetimet ovat loistavassa tarjouksessa á 1,5,- (norm. á 6,-). Sellaisia 2 kpl, kiitos!

Pieni Empire-vedin

OC-vahapurkki, hiomatyyny, sivellin ja vetimet.
JUVIsta saa myös hyvät ohjeen pintakäsittelyyn!


Sitten kassalle:

Puuvalmis oksa II-laatuinen
sivupöytä (110x35 cm, välitasolla)  á 259,-  

Väripurkki; Osmo Color,
Luonnonvalkoinen, 0,375 L   á 39,-

Vaahtomuovisivellin, pieni    á 3,-
Hiomatyyny        á 3,-

2x  pieni empire-vedin    á 1,5,-

Yhteensä:                       334,-

JUVIsta saa puuvalmiin huonekalun heti mukaan. JUVI-shoppailija on varautunut tulemaan paikalle tilavalla farkkuautolla, joten sivupöytä vain takakonttiin ja kotiin pintakäsittelemään.

Tässä lopputulos kun taitava JUVI-shoppailija on vahannut pöytänsä peittäväksi valkoiseksi.
SUURELLA BUDJETILLA:
Seuraavassa katsotaan millaiseksi hinta muodostuu, kun halutaan vähäoksainen huonekalu, erikoispintakäsittely ja kotiin kuljetus.

Vähäoksaista puuta

Liikkeellä on myös suuremman budjetin JUVI-shoppailija. Hänkin on hankkimassa samanlaista tervaleppäistä sivupöytää (110x35, välitasolla). Myymälästämme hän valitsee vähäoksaisen ja tasavärisen yksilön.

Sivupöytä on tulossa JUVI-shoppailijan eteisen tasoksi ja väriksi asiakas haluaa saman sinisen sävyn kuin eteisen antiikkituolissa. Tuolin hän on ottanut värimalliksi mukaan. Jotta samanlaiseen lopputulokseen päästään, on väri sävytettävä. Lisäksi pintaan tehdään kevyt valkopatina pyyhintä ja kulmiin antiikkikulutukset. Vetimiksi JUVI-shoppailija valitsee kustavilaiset laskoskahvat.

Sivupöytä lähtee pintakäsittelyyn ammattimaalarille.

Jotta saadaan kauniin antiikkinen pinta, käsittelijä levittää alle tumman petsin, jonka päälle maalataan useita ohuita kerroksia vedensinistä maalia.

Välihionnat ovat tärkeät jotta pinta saadaan sileäksi

 Lopuksi kulmiin ja reunoihin tehdään antiikkikulutukset; alta kulutetaan hiomalla esiin tummaa petsiä. Sitten tehdään kevyt valkopatina pyyhintä.


Antiikkikulutukset reunoissa ja huurteinen valkopatina


Tässä on valmis sivupöytä värjättynä ja vetimet paikoillaan.


Jalkojen urissa valkoinen patina korostuu parhaiten

Kustavilaiset laskoskahva-vetimet


Tämän JUVI-shoppailijan lasku muodostui seuraavanlaiseksi:

Vähäoksainen, puuvalmis
Sivupöytä 110x35 cm, välitasolla  á 349,-

Pintakäsittely:
Sävytys värimallin mukaan,
antiikkikulutukset ja patinointi  á 196,-

Laskoskahva-vetimet (pieni)   á 8,-

Kotiin kuljetus            á 50,- (1-miehen kuljetus, Helsinki-Espoo-Vantaa)

Yhteensä:                     611,-


YHTEENVETO:

Pienen budjetin shoppailija saldo:       334,-
Suuren budjetin shoppailijan saldo:     611,-


Pienen budjetin JUVI-shoppailija säästi lompakkoaan ja suuremman budjetin shoppailija aikaansa sekä välttyi itsetekemisen vaivalta. Ja mikä parasta, suuren budjetin shoppailijankin sivupöytä tuli edullisemmaksi kuin sisustusliikkeestä hankittu valmisvärjätty MDF-levystä valmistettu pöytä!


Kuvan pöytä on 160x35 cm


Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan edullisiin, kauniisiin, täyspuisiin ja luontoystävällisiin JUVI-huonekaluihimme.
Lue lisää JUVIn sivupöydistä:  TÄÄLTÄ

Kommentit

Suositut tekstit