Joel ja Eliel -vitriinit

Joel-vitriini on JUVIn vanhimpia vitriinimalleja. Se suunniteltiin vanhan mallin perusteella vuonna 1994. Vitriini on nimetty sitä valmistavan puusepän mukaan. Joel-vitriini on mitoiltaan lev. 70 x syv. 35 x kork. 200 cm.
Vitriinin mitat ja yksityiskohdat ovat vuosien varrella hiukan vaihdelleet.


Pintakäsittelemätön
Joel-vitriini

Valkoiseksi vahattu
Joel-vitriini

Jos lasiovellisen kaapin käsittelee sisäpuolelta eri värillä, se tuo huonekaluun ulottuvuutta. Tässä tapauksessa Joel-vitriinin sisäosat on käsitelty sellakalla, joka tuo esiin tervalepän kauniin punertavan värin.  Kun kaappi on sisältä tummempi, vaaleat astiat tulevat paremmin esille. Näin kaapin täyspuisuus tulee myös ilmi, kun se ei ole kokonaan peittomaalattu.
Joel-vitriinissä on kiinteät syvät hyllyt, jotka sijoittuvat kauniisti ovien vaakaruutujen kohdalle.  Vitriinissä on myös liikuteltavat (syvyydestä) kapeammat hyllyt. Syvemmille hyllyille voi kätevästi pinota isommat lautaset ja kapeammille hyllyille vaikkapa kahvikupit.Joel-vitriinin takaseinä
on kaunista puupanelia

Syvät hyllyt ovat kiinteät ja kapeat hyllyt liikuteltavat.
Kapeat hyllyt voi ottaa vaikka kokonaan pois, jos
 haluaa sijoittaa kaappiin esim. korkeita viinilaseja.


Joel-vitriiniä löytyy myös 1-ovisena.   Lev. 45 x syv. 35 x kork. 200 cm


On Joelilla velikin, nimeltä Eliel. 
Eliel-vitriini on mitoiltaan sama kuin Joel, lev. 70 x syv. 35 x kork. 200 cm, mutta lasiovet ovat sileät (= ilman ruutuja).


Pelkistetymmästä pitävä
valitsee Eliel-vitriinin


Suositut tekstit