Vaatekaappi

2-ovinen vaatekaappi
75x52x195 cm, puuvalmiina
JUVIn vaatekaapit ovat täyttäpuuta, sivuseiniä myöten  -  se on valmiiksi koottu kaappi, ei lautakasa.  Pidä pienenpienenä tai suurensuurena, seinästä seinään ja lattiasta kattoon.

Perusvaatekaappi on joko 1- tai 2-ovinen: 
1-ovinen:  lev. 40 x syv. 52 x kork. 195 cm
2-ovinen:  lev. 75 x syv. 52 x kork. 195 cm

Näitä voi yhdistellä sellaiseksi riviksi, kun tilaan sopii; 2-oviseksi, 3-oviseksi, 4-oviseksi tai vaikkapa 10-oviseksi riviksi.
Vaatekaapeissa, sekä 1- että 2-ovisissa, on henkaritanko ja liikutettavat hyllyvälit.


JUVIn vaatekaappien suunnittelussa on otettu huomioon vaatekaapin syvyys. Monella on varmaankin kokemusta 60 cm syvistä vaatekaapeista ja siitä pölyyntyvästä hukkatilasta, joka vaatepinojen taakse jää. JUVIn täyspuisista vaatekaapeista tämä turha tila on haluttu poistaa. Henkaritkin mahtuvat mukavasti 52 syvään vaatekaappiin. Ja ota huomioon, kuinka paljon saat lisää lattiatilaa eli neliöitä.

Ruutulasi ja sileä puupeili-
oviset vaatekaapit

Vaatekaappeja valmistamme usealla eri ovimallilla. On erilaisia puuovia ja monenlaisia lasiovia.  Rohkea sekoitteleekin vaatekaappi-
kokonaisuudessaan ovimalleja!

Lasiovisten vaatekaappien sisälle voi laittaa kauniin verhon, joka tuo kekseliästä lisäilmettä ja myös peittää vaatekaapin sisällön.


Ruutulasinen vaatekaappi puuvalmiina
Kuvassa 2-ovinen ja 1-ovinen

JUVIn vaatekaapit ovat esillä tehtaanmyymälöissä puuvalmiina, jolloin ne saa maalattua haluamaansa väriin.
Vetimetkin puuttuvat puuvalmiista huonekalusta ja nekin saa asiakas valita omaan sisustukseensa sopiviksi.
JUVIssa myymme kauniita vetimiä; nuppeja, renkaita, kahvoja sekä vanhantyylistä että modernimpaa mallia löytyy.
Vaatekaapeissa on sekä henkaritanko
että liikutettavat hyllyvälit

1-ovinen vaatekaappi
40x52x195 cmVaatekaappien päälle voit sijoittaa koristelistan, joka yhdistää vaatekaappirivin tyylikkäästi. Kuvan valkoiseksi värjättyjen vaatekaappien päälle on laitettu yhtenäinen koristelista. Kuvan kokonaisuus on 150 cm leveä.

Kaksi 2-ovista vaatekaappia
vahattu valkoiseksi


Vaatekaapit voidaan myös nostaa alalaatikostojen päälle, kuten viereisessä kuvassa. Näin huonekorkeus tulee hyödynnettyä ja saadaan vieläkin enemmän säilytystilaa, vaikkapa sukille, alusvaatteille ja lakanoille. Kuvan vaatekaappirivi koostuu kolmesta 2-ovisesta vaatekaapista (2x umpiovi ja 1x lasiovi) ja kolmesta alalaatikostosta (lev. 75 x syv. 52 x kork. 45 cm).  Kun vaatekaappi nostetaan alalaatikoston päälle, poistetaan vaatekaapin jalat.
Tällaisen kokonaisuuden korkeus on n. 240 cm.


 Kuvassa 115 cm leveä vaatekaappi kokonaisuus;
2-ovinen ja 1-ovinen vaatekaappi on nostettu 115 cm leveän alalaatikoston päälle.


Viereisessä kuvassa on rivi ruutulasisia vaatekaappeja ja alalaatikostoja. JUVIn vaatekaapit toimivat vaikkapa keittiössä näyttävänä vitriinirivinä.

Mikäli haluat enemmän laatikkosäilytystilaa, JUVIsta löytyy myös 1-ovista vaatekaappia, jossa on ovi ylähäällä ja laatikot alhaalla. Tämän 40 cm leveän kaapin voi helposti sisällyttää vaatekaappiriviin.

JUVIn täyspuiset vaatekaapit ovat puusepän valmiiksi kokoamat. Näitä ei toimiteta lautakasana ja pussina ruuveja. Puusepän valmiiksi kokoama täypuinen kaappi kestää siirtelyt ja muutot,  toisin kuin lastulevykaappi.

Valitsemalla ekologisen täyspuisen kaapin säästät luontoa ja myös hermojasi, kun vältät itse kokoamisen tuskan ja hien.
Osta massiivipuinen vaatekaappi nettikaupastamme:
Katso myös:   Isännänvaatekaappi
Tämän kirjoitti:  Elisa

Suositut tekstit